Vad innebär det att hyra en bil?

September 1

När du hyr en bil, gör du månatliga betalningar för användning av bilen. Hyresavtal kan ha när det gäller tre eller fyra år. När hyresavtalet löper ut, har du ett par alternativ att fortsätta. De flesta hyresavtal kan du lägga mer än 12.000 till 15.000 per miles på bilen per år. Du kommer också att ansvara för regelbundet underhåll av fordonet. Varje leasingföretag har sina egna villkor och avtal. Jämför flera företag för att få de mest förmånliga villkor.

Äganderätt

Det viktiga leasing är att du inte gör betalningar mot ägande. Du gör betalningar för användningen av fordonet för en viss tid som är föremål för vissa krav.

köpoption

När du hyr en bil, vid slutet av perioden, kan du välja att köpa det direkt genom att betala restvärdet. Ibland kan vara överdriven. Leasing kan du göra låga månatliga betalningar; Därför ska du inte bygga någon rättvisa i bilen. Om du väljer att köpa, måste du skaffa regelbunden finansiering eftersom hyresavtalet håller på att bli ett köp. Priset på leasade fordon är normalt högre än andra bilar som erbjuds av en återförsäljare.

Ny bil

När hyresavtalet löper ut, kan du tillbaka bilen och få en annan bil för en annan leasingperioden. Alla som tycker om att få en ny bil vartannat eller vart tredje år bör överväga leasing. Du kommer att kunna hålla en bil som är aktuell och trendiga och till största delen är alltid i gott skick. Du kan även ändra stil och typ av bilen när hyresavtalet löper ut.

tidigt upphörande

När du skriver in i ett hyresavtal, måste du fortsätta att göra månatliga betalningar tills mandat löper ut. Om fordonet sätts in innan avtalet upphör, kommer du att bedömas en stor förtida uppsägning avgift från leasingföretaget. Eventuella fördelar i form av kostnader som du hoppades att uppnå kommer att utplånas av denna avgift.

Handpenning

När du hyr en bil, kommer du vanligtvis vara skyldiga att lämna en handpenning som återbetalas. Den exakta mängden kan variera, men i allmänhet, kommer det att vara i området på $ 1000 till $ 2000. Detta är en annan kostnad som du kanske vill utvärdera innan du bestämmer dig för att hyra.

Säkerhets inbetalning

Leasing kan också kräva att du har en deposition. När hyresavtalet löper ut, bör du räkna med att få din deposition tillbaka. Leasingföretaget kommer att utvärdera tillståndet i bilen för att se om det fanns någon överdriven förslitning. Om det fanns skador, kan din deposition tillämpas mot reparationer.

kredit historia

Att få de bästa villkoren, bör du ha god kredit. Vissa leasingföretag kan kräva en större handpenning om din kredit är inte i bästa skick.