Vilka telefoner kommer att arbeta med AT & amp; T?

July 26

Vilka telefoner kommer att arbeta med AT & amp; T?


AT & T är en av de äldsta telefonen företag i Amerika. År 1875, företagets grundare, Alexander Graham Bell uppfann den första telefonen. AT & T var ursprungligen känd som Bell system under större delen av 19-talet, då företaget var den största leverantören av telefon i USA idag, AT & T ger Voice over Internet Protocol, eller VoIP, och mobiltelefontjänster till företag och konsumenter. Företaget erbjuder ett brett utbud av mobiltelefoner från stora tillverkare som är kompatibla med sitt GSM-nät.

GSM och CDMA-nät

Det finns två typer nätverk som är tillgängliga i USA, Global System for Mobile Communication (GSM) och Code Division Multiple Access (CDMA). De två nätverken arbetar på olika frekvensband, och hårdvara byggd i var och en av telefonerna är endast avsedd för nätverket att tjänsten kommer att ge. GSM- och CDMA-telefoner är inte kompatibla, även när de är låsta eller "jailbreakad". Alla AT & T telefoner är byggda för att användas på GSM-nätet. Eftersom AT & T och T-Mobile är de enda två GSM-nät i USA, endast mobiltelefoner tillverkas för dessa två flygbolag kommer att arbeta med AT & T operatören.

AT & T Telefoner

Alla telefoner som säljs av AT & T är kompatibla med företagets nätverk. AT & T erbjuder telefoner från de flesta mobiltelefon tillverkare, inklusive Apple, Blackberry, LG, Samsung, Nokia, Motorola, Dell och Sony utöver sin egen mobiltelefon linje. Mobiltelefon typer som erbjuds inkluderar vanliga telefoner, telefoner funktionen, flip-telefoner och smartphones. Varje typ av telefon och varumärke erbjuder en specialiserad uppsättning funktioner och egenskaper. Med så många olika modeller finns, är det en bra idé att bestämma exakt vilken typ av telefon du är på marknaden för och vilka funktioner du behöver innan du köper telefonen.

olåsta telefoner

En olåst GSM mobiltelefon kommer att arbeta med AT & T: s nät. När mobiltelefoner tillverkas, de är olåsta. Men många cellulära tjänsteleverantörer låsa sina telefoner för exklusiv användning på deras nät. Detta är speciellt vanligt när du registrerar ett exklusivt avtal med en bärare. När en telefon är låst, byter SIM-kortet med en annan transportör SIM-kort inte kommer att ge tjänsten på det nya nätverket, istället får du ett felmeddelande. De flesta telefoner kan låsas upp med ett lösenord. Vissa flygbolag kommer att ge lösenordet, om du uppfyller deras kriterier. När en GSM-telefon är upplåst, kan det föras in och aktiveras för service på AT & T.

Serviceområde

AT & T mobiltelefoner fungerar i någon av dess tjänsteområden. GSM-telefoner från andra bär använda AT & T: s nät om de är i roamingläge. Men medför denna funktion ofta rejäl roamingavgifter. Internationella tri-band eller quad-band GSM-standard telefoner kommer också att arbeta med AT & T i USA sedan GSM fungerar på fyra frekvensband, bara tri-band och quad-band internationella telefoner fungerar med AT & T. Dessa internationella telefoner kan roama på AT & T eller de stängas för service med AT & T. Att använda AT & T som din leverantör, måste telefonens SIM-kort inte låsas kommer att behöva ersättas med en AT & T SIM-kort.