Lägga till en DVR till DirectTV

July 11

Lägga till en DVR till DirectTV


Om du redan är DirecTV kund och har satellittjänster genom dem, kan du enkelt lägga till en DVR eller digital videokamera till din tjänst och börja använda den. En DVR låter dig spela in, pausa och spela upp live-TV. En DVR befriar dig från att behöva titta på en show när det först körs levande genom att du kan spela in den medan du tittar på, eller göra något annat. Många av DirecTV: s DVR kan du spela upp två visar på en gång och titta på en tredje show på två olika kanaler. Med en DirecTV DVR, kan du spela in upp till 400 timmar av programmering och titta programmering på upp till 15 TV-apparater med endast en DVR.

Instruktioner

1 Kontakta DirecTV och tala om för du är intresserad av att köpa en DVR. Många gånger går DirecTV specialerbjudanden som kan ge dig möjlighet att uppgradera till en DVR för utan extra kostnad. Se till att ange om du vill ha en HD eller HD DVR. Om du inte har en HD-TV, behöver du inte en HD-DVR. Men gör en HD-DVR du kan ta emot HD-TV-program. Om du inte får tjänsten gratis, DirecTV genomsnittliga kostnaden för DVR tjänst är $ 7,00 / månad. Den genomsnittliga kostnaden för HD DVR är $ 199 och kostnaden för DVR är 99 $ och med 2010. Men special erbjuds ofta som minskar denna kostnad i hälften eller helt.

2 Installera nya DVR. När du har köpt en DVR från DirecTV (som bara kostar extra månadsavgift), kan du antingen boka en installation möte med DirecTV (rekommenderas) eller installera DVR själv. DirecTV skickar en lokal tredje part satellit installationsprogrammet till ditt hem för att uppgradera din DVR till en HD DVR eller byta din DirecTV Plus mottagare för en DirecTV Plus DVR-mottagare. Om du vill installera det själv, kan du be DirecTV dig DVR post och du kan ansluta den till TV: n och sedan skicka tillbaka den gamla mottagaren till DirecTV.

3 Börja ta emot och spela in satellit-programmering på din nya DirecTV DVR. DirecTV erbjuder hela hemmet DVR tjänst medan medel När du har installerat en DVR du kan titta på programmering på varje tv i ditt hus. De erbjuder också möjlighet att schemalägga DVR att spela in program från mobiltelefonen via mobilappen DirecTV (m.directv.com); datorn (genom att logga in på directv.com); och fjärrkontroll.