Återställa borttagna Textmeddelanden

April 10

Återställa borttagna Textmeddelanden


Det finns många anledningar till varför någon kanske vill återställa raderade textmeddelanden. Oavsett om du råkat ta bort ett meddelande som innehöll viktig information, eller om du behöver för att övervaka ditt barns mobiltelefon för att säkerställa att de inte skickar olämpliga meddelanden, det finns resurser som kan hjälpa dig att återställa informationen. För att återställa textmeddelanden, måste den mobila enheten innehåller ett SIM-kort. SIM-kortet är ett litet elektroniskt kort som lagrar alla dina telefonanvändningsdata.

Instruktioner

1 Avgöra om telefonen har ett SIM-kort installerat. Du kan tala om du har ett SIM-kort installerat genom att ta bort telefonens baksida och titta under batteriet. Många av de smarta telefoner, t.ex. iPhone och Blackberry, liksom Verizon och Sprint mobiltelefoner inte använda SIM-kort. Om du är osäker på huruvida telefonen har ett SIM-kort, kontakta din mobilleverantör och förse dem med en modell av telefonen.

2 Köp en enhet som har skapats för att återskapa information som finns på SIM-kort. Enheter som finns på marknaden som gör att du kan återställa förlorade eller raderade data från dina kort inkluderar SIMCon, SIM Recovery Pro och Paraben SIM beslag Spy. Några av de enheter kan köpas för under $ 100 per 2009, medan andra kan kosta lite mer.

3 Installera mjukvara för SIM-kortläsaren på din dator genom att sätta in cd-skivan som medföljde enheten i CD-ROM-enhet. Låt installationen är klar innan du tar bort CD.

4 Ta ut SIM-kortet från din mobila enhet. Placera SIM-kortet insidan av SIM-kortläsaren. SIM-kortläsaren ser ut ett USB-minne.

5 Sätt i SIM-kortläsaren i USB-porten på datorn medan SIM-kortet är fortfarande på plats.

6 Öppna ikonen som visas på skrivbordet för SIM-kortläsaren. Välj alternativet för att återställa raderade textmeddelanden. Om du vill kan du skriva ut raderade textmeddelanden. Några av de SIM-kortsläsare kommer också att erbjuda dig möjlighet att överföra raderade textmeddelanden till ett annat SIM-kort.

7 Ta ut SIM-kortläsaren från USB-porten när du är klar att återställa raderade textmeddelanden. Ta ut SIM-kortet från läsaren och placera SIM-kortet tillbaka in i din mobila enhet.