Hur att överföra kontakter från en iPhone till en BlackBerry

November 17

Hur att överföra kontakter från en iPhone till en BlackBerry


Även om du inte kan ansluta din BlackBerry till iPhone för kontakt överföring kan du först synkronisera din iPhone med Microsoft Outlook, och sedan synkronisera Outlook till BlackBerry-enheten. BlackBerry Desktop Manager är ett program för BlackBerry-enheter som tillåter dig att synkronisera information från datorn till telefonen och tillbaka och kan laddas ner gratis från BlackBerry webbplats. För att få en lyckad överföring ihåg att uppdatera din iPhone till OS 3.1.

Instruktioner

1 Anslut iPhone USB-kabeln till din iPhone, och anslut den andra änden i datorns tom USB-port.

2 Klicka på "Start", "Alla program", "Apple" och "iTunes" för att öppna iTunes. Klicka på "iPhone" -fliken ligger i avsnittet "enheter" på sidofältet i iTunes.

3 Klicka på "Info" fliken och markera rutan bredvid "Sync Outlook-kontakter." Klicka på cirkeln bredvid "Alla kontakter" för att synkronisera alla dina kontakter, eller klicka på "Markerade grupper" för att synkronisera specifika grupper. Klicka på de utvalda grupper du vill synkronisera och klicka på knappen "Apply".

4 Koppla iPhone från datorn när synkroniseringen är klar och anslut BlackBerry USB-kabel till din BlackBerry telefon. Anslut den andra änden av USB-kabeln i datorns USB-port.

5 Klicka på "Start", "Alla program", "BlackBerry" och "BlackBerry Desktop Manager."

6 Klicka på "Synchronize" i sidofältet klicka på "Konfigurera" och "Synkronisering." Markera kryssrutan bredvid "Adressbok" och välj "Outlook".

7 Välj "Ett sätt synkronisering till enhet" alternativet, och klicka på "Nästa" och "Slutför".

8 Markera kryssrutan bredvid "Synkronisera kalenderuppgifter" och klicka på "Synkronisera" -knappen för att påbörja överföringen från Outlook.