Hur man laddar ner bilagor från Hotmail på iPhone

April 11

Hur man laddar ner bilagor från Hotmail på iPhone


En av de stora fördelarna med att äga en iPhone är förmågan att kontrollera flera e-inkorgar på en gång med hjälp av e-postprogrammet. Efter att ha lagt en Hotmail-adress till dina brevlådor, kan du sedan hämta e-post och även ladda ner de flesta bilagor för att se direkt på din iPhone. Även om du kanske har begränsade möjligheter beroende på vilken typ av bilaga du har sänts, är det lätt att snabbt se bifogade filer med hjälp av din iPhone.

Instruktioner

1 Öppna Hotmail-konto genom att trycka på "Mail" och välja ditt Hotmail-konto. Om du ännu inte har lagt till ditt Hotmail-konto till din iPhone, gå till "Inställningar" och sedan "E-post, kontakter, kalendrar." Lägg ditt konto genom att trycka på "Lägg till konto" och sedan "Övriga" och ange din e-postadress och lösenord.

2 Välj e-postmeddelandet som har en bifogad fil genom att leta efter ett e-postmeddelande som har ett gem ikonen bredvid e ämnet och röra den för att öppna.

3 Dra fingret uppåt för att rulla till slutet av meddelandet, där du kan se den bifogade filen. Vissa bilagor finns i e-postmeddelandet som en liten ikon, medan andra tillbehör visar bara en lager ikon för den angivna bilagetyp.

4 Tryck på bilagan för att öppna den. Från och med tidpunkten för offentliggörandet, kan iPhones stödja följande typer av bilagor: .jpg, .doc, .docx, .htm, .html, .pdf, .txt, .xls och .xlsx, som är några av de vanligaste bilagetyperna. Knacka fäst öppnas helt i ett nytt fönster.

5 Tryck på utgående meddelande ikonen längst upp på skärmen för att orsaka en meny för att dyka upp från botten av skärmen. Menyn ger möjligheter att interagera med bilagor, till exempel "Öppna i", "Spara till telefon" eller "Skriv ut". Tryck på alternativ du vill använda.

Tips

  • Vissa bilagor kan endast ses på din iPhone om du har en sekundär applikation, som Evernote, som låter dig spara dokument.