Hur du skyddar klädseln på en ny bil

November 7

Hur du skyddar klädseln på en ny bil


En ny bil är en dyr investering, speciellt med det genomsnittliga priset för en ny bil på nästan $ 30.000. Som med alla investeringar, bör konsumenterna skydda sina bilar. Husdjur och barn har ett rykte om att inte vara de renaste passagerarna, så vidtar åtgärder för att skydda din nya bilens klädsel är en bra idé.

Instruktioner

1 Vakuum dina bilsäten för att avlägsna smuts och skräp. Använd ett tyg, vinyl eller läderrengöring för att avlägsna eventuella spill eller fläckar på bilens säten. Se till att du har tagit bort alla fläckar, spill och smuts innan du använder tyg, vinyl eller läderklädsel skydd eftersom det kan sätta fläckar för gott.

2 Spray din bilstol med tyg, vinyl eller läder beskyddare, som finns på din lokala Biltema. Skyddet kommer att göra klädseln motstå färgning samt vattenskador. Låt platser till lufttorka.

3 Investera i klädsel täcker för dina bilsäten. Dessa lock passar över sätena, och kan lätt tas bort och tvättas då de blir smutsiga. Om du köper dessa täcker inte i din budget, använda en stor handduk för att skydda era platser.

4 Sätt fönster solskydd i alla fönster i bilen på soliga dagar. Dessa nyanser kommer att skydda klädseln från blekning.

Tips

  • Städa upp spill så snart som möjligt för att förhindra fläckar på bilens klädsel.