Hur man lägger musik till en Apple iPod Nano

October 25

Hur man lägger musik till en Apple iPod Nano


Musik sparas på din dator kan sätta på din Apple iPod nano med iTunes. Apples iTunes är särskilt utformade för att hjälpa dig att hantera företagets produkter inklusive iPod Nano. Beroende på storleken på ditt musikbibliotek är musik läggs till din Nano från iTunes inom några minuter. Under processen, skapar iTunes en säkerhetskopia av din Apple iPod Nano innan musik på enheten. Programmet är gratis att använda och ladda ner.

Instruktioner

1 Ladda ner den senaste versionen av Apples iTunes från Apples webbplats. Under installationen, följ anvisningarna på skärmen. Programmet söker igenom datorn efter musik och lägger till ditt iTunes-bibliotek.

2 Anslut Apple iPod Nano till datorn med anslutningskabeln USB-till-iPod som ingick i enheten.

3 Skriv in ett namn för din iPod Nano när du uppmanas av iTunes. Namnet används av programmet för att identifiera enheten i framtiden. Klicka på "Klar".

4 Klicka på Apple iPod Nano namn i avsnittet "Devices" i sidopanelen av iTunes. Enhetsalternativ för iPod Nano visas i huvudfönstret i iTunes.

5 Klicka på "Music" -fliken i toppmenyn, och markera "Synkronisera musik" rutan.

6 Klicka på "Hela musikbiblioteket" knappen. Om du vill kan du klicka på "Markerade spellistor, artister, album och genrer" rutan och välj den musik du vill sätta på din iPod Nano.

7 Klicka på "Apply" och musik överföringar till din iPod Nano. När processen är klar, "iPod-synkronisering är klar" visas i statusfönstret längst upp i iTunes. Koppla din iPod Nano.