Hur Länka en mobiltelefon till en hemtelefon

February 16

Hur Länka en mobiltelefon till en hemtelefon


Vidarekoppling är en mindre känd tjänst som alla stora flygbolag mobiltelefon ge. Ett stort antal scenarier finns där förmågan att vidarebefordra ett samtal från din mobiltelefon till en annan mobiltelefon eller en fast är fördelaktig. Till exempel kanske du vill få alla dina affärs cell telefonsamtal vidarebefordras till samma linje när du är på ditt hemmakontor, eller kanske du vill vidarebefordra din mobiltelefon samtal till din väns hem telefon eftersom telefonens batteri är att förlora sin laddning.

Instruktioner

AT & T

1 Slå

"72" för att starta processen i de flesta områden, för upstate New York, Washington DC, St Louis, Indianapolis, Houston, Chicago, Arkansas och Austin, slå "71"

2 Slå "1" när du anger koden, och ange telefonnumret där du vill ta emot dina samtal, komma ihåg att det tresiffriga riktnummer kommer först.

3 Skicka ditt samtal med hjälp av lämplig knapp på telefonen. Du bör höra en ton som bekräftar att du har slutfört vidarebefordra telefonen.

4 Avsluta ditt samtal.

verizon

5 Ange "* 72" på knappsatsen.

6 Ange hemtelefonnummer, riktnummer först, som du vill vidarekoppla samtal mobiltelefon.

7 Tryck på "Skicka" eller vad "ring" -knappen är på din mobiltelefon. Vänta ett meddelande eller ton bekräftar vidarebefordran processen är klar.

8 Avsluta ditt samtal.

Sprinta

9 Ange "* 72" på telefonens knappsats, och ringa upp numret. Vänta på en kopplingston.

10 Skriv in numret hemtelefon som du vill vidarekoppla samtal, kom ihåg att börja med riktnummer.

11 Svara på hemtelefon som du vidarebefordrat din mobiltelefon samtal för att slutföra processen. Upprepa processen för andra gången i mindre än två minuter om du inte kan svara i telefonen där du vidarebefordra ditt mobiltelefonnummer. Lyssna efter två pip för att bekräfta slutförandet.

12 Tryck på "End", eller avsluta samtalet på ett sätt som är lämpligt för just din telefon.

Tips

  • För att se till att din vidarekoppling försök arbetade, prova ditt nummer från en annan telefon. Din mobiltelefon bör inte ringa, bara den telefon du överlämnade det till ska höras; med en sprint telefon hör du ett kort, klippt ring.
  • Kontrollera med din operatör innan vidarebefordran samtal till se till att inga avgifter är inblandade. Tjänsten är typiskt fri och ingår i de flesta planer, men vissa flygbolag tar extra betalt för vidarebefordrade minuter, beroende på ditt konto.