Hur man byter sidospeglar på en 2002 GMC Denali

January 24

Hur man byter sidospeglar på en 2002 GMC Denali


Byte av sidospegeln på 2002 GMC Denali kräver inte att ta bort hela innerdörr panel som på andra modeller. Om spegeln har skadats i en olycka eller om spegelns inre motor har slutat fungera, kan du byta ut spegeln själv utan att använda arbets av en reparationsverkstad eller Body Shop. Dessutom kan elspegel på Denali köpas i eftermarknadsindustrin (direkt-fit) för mycket mindre pengar än GMC återförsäljare kommer att debitera dig.

Instruktioner

1 Vrid tändningsnyckeln till läget och strömmen fönstret till det nedre läget. Vrid tändningsnyckeln tillbaka till läget och ta ur nyckeln ur tändningslåset.

2 bända försiktigt övre hörn trim segel som täcker insidan av dörrpanelen motsatt sida spegel med en plast trim för att ta bort den.

3 Dra försiktigt skumisolatorn exponeras från under trim segel hand.

4 Lyfta sidospegeln kabelstammen ut ur åtkomsthålet tills insticksanslutningen är synlig.

5 Koppla bort förbindelsen mellan trådkablaget pluggen och sidospegelpluggen genom att frigöra den kvarhållande lås och sedan dra isär den.

6 Använd 10 mm hylsnyckel för att ta bort de tre spegel stud fästmuttrarna. Var noga med att stödja spegeln genom det öppna fönstret innan du tar bort den sista fästmuttern. Var noga med att inte släppa muttrarna från hylsnyckel innanför dörrkarmen hålighet som du behöver dessa för att ersätta spegeln.

7 Separera sidospegel från ytterdörren panel av Denali, försiktigt så att inte tappa det mot dörren. Du måste mata spegel tråd och anslut genom åtkomsthålet.

8 Installera den nya spegeln genom att vända borttagningsproceduren.