Scooter Wheelie Tutorial

February 22

Scooter Wheelie Tutorial


Samtidigt har relativt svag accelerationseffekt jämfört med deras motorcykel motsvarigheter, de flesta skotrar har fördelen av att vara extremt lätta. En skicklig skoter ryttare kan utföra wheelies mycket som de genomförs på en fullfjädrad motorcykel.

Instruktioner

1 Kör skotern till ett område med en platt, lutande området trottoaren. Du behöver lutning för att hjälpa dig att få framdäcket på skoter från marken.

2 Börjar köra uppför på lutning och slå på gasen så hårt som möjligt. Det kan ta flera sekunder för dig att börja känna en stark mängd acceleration.

3 Skjut så långt tillbaka på skoter plats som du kan. Se till att dina fötter är fortfarande säkert placerade på fotpinnarna.

4 Dra upp på styret och luta sig tillbaka. Låt den främre delen av skoter komma upp långsamt. Luta dig inte eller dra för hårt, vilket kommer att innebära en risk för över Wheeling. Håll höger fot redo på bromsen. Om du får utom kontroll, kan du knacka försiktigt på bromsen för att bringa nosen på skoter för att peka mot marken.

5 Ge en stadig matning av gasspjället som näsan av skoter stiger till toppen behövs för din wheelie. Se till att du hålla balansen, eftersom det är lätt att vackla ett eller annat sätt. Att hålla en styv grepp om styret med armarna upp kan hjälpa dig att förbli balanserade.

6 När du är redo att avsluta wheelie, luta sig framåt försiktigt och, om det behövs, peka på bakbromsen av skoter. När näsan av skotern landar, ge en liten vridning av gasspjället för att komma tillbaka till hastighet och återfå din full balans.

Tips

  • Öva detta ofta att få kläm på det.
  • Använd alltid korrekt säkerhet och skyddsutrustning när du försöker utföra stunts på någon typ av motorfordon.