Hur gör Mutterdragare Arbete?

May 1

Kraft

En mutterdragare, eller luft skiftnyckel, fungerar genom att luft kraft, som tillförs av en tryckluftstank. Luft under tryck i tanken matas genom en slang, som är ansluten till ett munstycke på den ände av slagskruvnyckeln. Munstycket har en ventil som förblir stängd under det att lufttrycket är ansluten till pistolen. När ventilen är öppen är lufttrycket tillåts strömma in i pistolen, som levererar driv till mekanismen. Vissa luftnycklar har ventilen inuti pistolen, i andra är det runt anslutningsområdet.

Motor

En slagnyckel har en turbin-stil motordrivsystemet. Detta är en serie av turbinblad, som är monterade på en vevaxel. När luftventilen öppnas (genom att trycka på mutterdragaren trigger), är luften skickas in i pistolen. Den passerar över de turbinerna vid ett högt tryck, som får dem att snurra mycket snabbt. Turbinerna kommer att vända vevaxeln som är förbunden med skiftnyckel kopplingen och växelsystem. Systemet vänder nyckeln chock och bit.

Överföring

En slagnyckel har en enkel transmission installerad inuti pistolen. Det ändras rotations av lagerbocken och bit från medurs till moturs. Detta gör det möjligt för en mekaniker att avlägsna muttrarna och dra åt dem med samma nyckel. Transmissionen är en serie kugghjul. Genom att byta en spak från höger till vänster, växel kuggar maska ​​i ett annat läge och axeln snurrar i en annan riktning.