Ta bort en video från en kamera DVD Video

January 17

Ta bort en video från en kamera DVD Video


DVD-videokameror gör det enkelt att spela in och titta på dina videoklipp direkt. Eftersom dessa videokameror spela in direkt till en verklig DVD-skiva, behöver du inte längre krångla med band eller oroa fastna film - helt enkelt pop i skivan, spela in och titta på dina resultat när du är klar. I stället för att spela in i en enda förlängd ta dessa videokameror producerar enskilda scener som börjar och slutar varje gång "Record" knappen trycks in. Detta gör att radera en viss scen enkelt, så att du kan komma tillbaka till handling.

Instruktioner

1 Slå på kameran genom att trycka på strömbrytaren (vanligtvis placerad på den bakre kontrollpanelen) till "On" läge. När kameran är på, flytta ner till "Mode" eller "Play" läge.

2 Öppna LCD-skärmen genom att trycka ned den lilla fliken på sin sida och dra den utåt. Indexfönstret visar dina inspelade scener visas.

3 Välj scenen som ska raderas genom att markera den med joystick eller styrplattan.

4 Radera scenen genom att trycka ner på styrspaken eller mittknappen på riktningsplattan. En uppmaning kommer att fråga dig om du är säker på att du vill ta bort det - välj "Ja." Om modellen har en pekskärm, tryck på "Delete" eller "Del". symbol för att avlägsna scenen.

Tips

  • Var försiktig när du tar bort scener från din DVD-videokamera. Raderade kan de inte återställas.