Hur man laddar ner en musik-CD till Verizon Rogue

February 28

Hur man laddar ner en musik-CD till Verizon Rogue


Verizon Wireless Rogue (tillverkad och designad av Samsung) är en mobiltelefon som kommer med en full, glida ut QWERTY-tangentbord och MP3-spelare. För att ladda upp ljudspår till mobiltelefon, måste du ansluta telefonen till datorn och importera ljudspår. Detta inkluderar en ljudfil du har på systemet, som sträcker sig från innehåll laddas ner från Internet till en musik-CD som importerats till datorn.

Instruktioner

1 Sätt i musik-CD i datasystemet, sedan vänta på standardmediaspelare för att ladda på skärmen. När programmet laster, frågar om du vill importera ljudspår från CD-skivan. Klicka på "Ja" och filer upp på datorn.

2 Anslut USB-kabeln till USB-anslutningen porten på sidan av Verizon Rogue. Sätt i den andra änden av kabeln till en USB-port på datorsystemet. Momentant datorn står det har detekterat mobiltelefonen.

3 Klicka på "Start", "Dator" och sedan dubbelklicka på ikonen mobiltelefon. Detta laddar ett fönster med alla filer som sparats på telefonen. Dubbelklicka på "Music" -mappen för att öppna ett fönster med musik som lagrats på telefonen.

4 Klicka och dra de ljudspår listor från standardmediaspelare (t.ex. iTunes eller Windows Media Player) i det öppna fönstret. Detta laddar ner musik från datorn till mobilen.

5 Högerklicka på ikonen mobiltelefon (när filerna har överfört över) och välj "Mata" från rullgardinsmenyn. När ikonen försvinner ur sikte, kan du koppla bort telefonen från datorn.