Hur man raderar musik från din iPod Nano

September 8

Hur man raderar musik från din iPod Nano


IPod Nano är en bärbar musikspelare från Apple. Det är fyrkantig, har en pekskärm och kommer med 8 GB eller 16 GB lagringsutrymme, beroende på konfiguration. Enheten har en FM-radio och en stegräknare för att mäta hur långt du gå eller springa varje dag. Om du är trött på någon av låtarna på din iPod Nano, eller vill frigöra utrymme för nya låtar, kan du enkelt radera musik.

Instruktioner

1 Dubbelklicka på ikonen iTunes för att starta den på din dator. När du först ställa in din iPod Nano, skulle du ha föranletts att hämta och installera Apples gratis iTunes om du inte redan har det installerat på din dator. Du använder iTunes för att lyssna på musik och hantera din iPod Nano.

2 Anslut USB-kabeln till iPod Nano och till en USB-port på datorn. Ikonen för iPod Nano kommer att visas i den vänstra panelen i iTunes-fönstret.

3 Klicka på "Music" i den vänstra rutan under din iPod ikon. Låtarna på din iPod visas i iTunes-fönstret.

4 Klicka på låtar att välja specifika sådana, eller klicka på "Redigera" i menyn och klicka sedan på "Markera alla" för att välja all musik på din iPod Nano.

5 Klicka på "Redigera" och klicka sedan på "Ta bort". Låtarna kommer att raderas från iPod Nano. De kommer att finnas kvar på din dator.