Problem med bilden på en Mitsubishi WS-65.809

March 10

Mitsubishi WS-65809 är en 65-tums bakprojektions-TV. Den TV-utgångar video i 1080i, har en mängd olika bildformat att skräddarsy din tittarupplevelse och erbjuder en 50: 1 kontrastförhållande. Vanliga problem med TV: n inkluderar glömmer V-Chip lösenord, försummar att göra det möjligt för V-chip, som har en sluten bildtext låda med ingen text och höra out-of-sync ljud. Om du upplever dessa problem, prova att felsöka problem innan TV in för reparation.

Glömde V-Chip Lösenord

Tryck på "QV" och "9" knapparna på fjärrkontrollen som kom med Mitsubishi WS-65.809 TV samtidigt om du kommer till en skärm som är låst att du tillfälligt vill visa. Alternativt, om du har glömt V-Chip lösenord helt genom att trycka på "MENY" -knappen på fjärrkontrollen och välj sedan "V-chip." Tryck på "QV" och "9" knapparna på fjärrkontrollen samtidigt att radera din gamla lösenord. Skriv in ett nytt lösenord när det efterfrågas.

Grå eller svart Textning Box med Ingen text

Tryck på "Menu" -knappen på fjärrkontrollen om textning är aktiverat på TV men den slutna bildtext rutan är tom, vilket indikerar att det program du för närvarande tittar inte har textning. Välj "CAPTIONS" med pilknapparna och tryck sedan på "rätt" pilen tills "OFF" visas till höger om textning. Den slutna bildtexter rutan kommer inte längre att visas, dock måste du aktivera textning vid ett senare tillfälle om du vill ha det på för framtida programmering.

V-Chip är inte på

Mitsubishi WS-65.809 kommer med V-chip, men funktionaliteten är inte aktiveras automatiskt. Tryck på "MENY" och välj sedan "V-CHIP LOCK." Ange ett fyrsiffrigt lösenord när det efterfrågas. Markera "V-chip" med pilknappen och tryck sedan på "rätt" pilen tills "ON" visas till höger om V-chip. Fortsätt att navigera genom V-Chip-menyn för att anpassa din V-Chip inställningar.

Ljud Sounds osynkroniserad

Tryck på "MENU" på fjärrkontrollen och sedan välja "Audio / videoinställningar." Välj "Audio / Video menyinställningar." Markera "lyssna på" inställning och ändra inställningen till antingen stereo eller mono om det för närvarande är inställd på sekundärt ljudprogram. SAP programmet i samband med en kanal kan inte vara vädring ljud från showen du tittar på.