Saker att veta för en skriftligt tillstånd Test i New Jersey

August 10

Saker att veta för en skriftligt tillstånd Test i New Jersey


En person måste vara minst 16 år gammal för att köra ett motorfordon i New Jersey. Alla förstagångs förare måste passera en 50-fråga skriftligt kunskapsprov med betyget 80 procent eller bättre för att få en förares tillstånd. Förare under 17 år som klarar testet får studenten elevens tillstånd, som tillåter dem att köra med tillsyn i minst sex månader. Tillståndet är giltigt i två år. Alla förare 17 år eller äldre som passerar tentamen får en undersökning tillstånd, som kräver minst tre månader övervakad körning. Det gäller även för två år.

Förberedelser inför test

Redo för skriftligt tillstånd testet granska New Jersey Driver Manual. Manualen innehåller information som behövs för att klara provet, säkerhetsinformation och New Jersey drivande regler. Sökande kan också gå online för att state.nj.us/mvc/licenses att ta en praxis examen som har exempel på frågor från Department of Motor Vehicles test. Provet kommer att ge en grad och de rätta svaren för sökandens hänvisning.

Vad behövs för att göra testet

En 16-årig sökande måste ta bevis på registrering i en förarutbildning kurs och ett undertecknat brev av samtycke från en förälder eller vårdnadshavare. Varje test sökande måste också kunna bevisa sin identitet genom att 6-punkt-ID verifiering. Att passera kontrollen, måste den sökande ha en primär ID, som kommer att lägga upp till fyra punkter. Fyra-point obearbetad form av ID inkluderar ett amerikanskt pass, civila födelseattest, medborgarskap certifikat och adoptionspapper. En bestyrkt kopia av ett personbevis från New Jersey är också OK att använda, men kopior kommer inte att accepteras.

För att slutföra resten av 6-punkt-ID verifiering, kan en sökande använder ett amerikanskt skolan ID, som är värd två poäng. Vissa acceptabla en-punkts dokument är ett socialförsäkringskort, ett ATM-kort med sökandens förtryckta namn och underskrift, och ett kontoutdrag. Ett ATM-kort och kontoutdrag kan inte användas tillsammans. Dessutom kan en sökande inte använda mer än två en-punkts former av ID. För en checklista ID-kontroll 6-punkt, gå till state.nj.us/mvc/Licenses/DocumentSelector/index.htm.

Ta Test

Det skriftliga tillstånd prov kan tas på ett motorfordon kommissionen Driver Test Center. Det kostar inget att ta examen. Om den sökande inte uppnå minst 80 procent, måste han schemalägga en tid att ta testet igen och betala en avgift för omtentamen. Det skriftliga provet ges på engelska samt spanska, franska, kinesiska och flera andra språk.