Hur att stänga eller ta bort OnStar i en 2001 Chevy Tahoe

February 26

Som en säkerhetsåtgärd, är Chevrolets OnStar svårt att slå i en 2001 Tahoe. Prenumerationsbaserade tjänsten kan dock vara dyr, och i händelse av en olycka - Fender Bender eller ännu värre - OnStar automatiskt larmas. Den används också för navigering, fjärrstart och upplåsning, stöldskydd återhämtning och handsfree-samtal kapacitet. Du kan inaktivera tjänsten genom att inte betala för abonnemanget, eller helt koppla bort kablaget för att säkerställa att det inte kommer att utlösas.

Instruktioner

1 Öppna och tömma din handskfacket när man sitter i passagerarsidan av din Tahoe. På insidan av handskfacket du hittar en flik, bara en liten vänster om mitten.

2 Ta fliken du har hittat, och dra. Detta frigör handskfacket från instrumentbrädan.

3 Tillåt handskfacket utrymmet för att helt lägre, så långt som det går. Inne i monteringsområdet, bakom mittkonsolen, kommer du att se en blå kabelförbindningar.

4 Släpp fliken fäst genom att trycka på sidan av kontakten och dra isär (denna blå kontakten är det som håller OnStar tjänsten aktiverad). Detta inaktiverar helt OnStar elsystem och anslutning.

5 Justera handskfacket, och tryck försiktigt tillbaka upp i streck. Rikta in den i fästet och tryck tills det klickar på plats.

Tips

  • Att återansluta din OnStar-enhet, antingen för prenumerationstjänsten eller i fråga om att sälja fordonet, upprepa samma steg men anslut selen i stället.