Hur att förlänga en bil Lease

March 23

När du förlänga en bil leasing, du slutar din första minst och börjar på nytt. Din bil betalningar kommer att vara mycket mindre för din nya hyresavtal eftersom bilen används i stället för nytt, men det finns några saker du bör tänka på innan man beslutar om det här alternativet är för dig.

Instruktioner

1 Jämför de olika slutet av leasing alternativ för att avgöra om att utvidga din hyra är rätt för dig. Om du vill behålla den bil du har, men har inte råd att göra bil lån betalningar, kan detta vara ett bra alternativ.

2 Utvärdera din servicejournal för din bil. Om du har gjort din due diligence och tagit väl hand om din bil, då är det logiskt att åter hyra din bil i stället hyra en annan begagnad bil. Du vet hur väl du har upprätthållit bilen, men du kanske inte vet hur väl en annan begagnad bil bibehölls.

3 Tala med din återförsäljare om att utöka din hyra och få ett hyresavtal uppskattning. Jämför hyresavtalet uppskattning till de betalningar du skulle behöva betala för att hyra en liknande ny bil. Om du är kommer att få betala endast något lägre månatliga betalningar för den nya modellen, är inte värt det sträcker sig förmodligen.

4 Få ett leasingavtal citat från ett leasingföretag utanför generalagenten om du inte gillar återförsäljarens villkor. Du kan ibland spara pengar på leasingavgifter om du säkra extern finansiering.

Tips

  • Överväga att köpa din bil om du vill behålla det i stället för att hyra det igen. Om du köper din bil utanför hyresavtal kan du få den för restvärdet. Kontrollera Kelley Blue Book att se om restvärdet är lägre än marknadsvärdet av bilen för att se om det skulle vara en bra affär för dig (se Resurser nedan).
  • Om du inte har råd med månatliga betalningar för din nuvarande hyresavtalet och kan inte sälja bilen eller överlåta hyresavtalet, kan du kanske att förlänga din nuvarande hyresavtalet att sänka betalningar. Var försiktig med det här alternativet, men eftersom betalningarna inte kan gå ner så mycket och du kommer att vara låst till att hålla bilen ännu längre.
  • Det är mer meningsfullt att förlänga ett hyresavtal för en lyxbil än för en ekonomi eller mitten av priser bil eftersom bilar depreciera mest i första åren och hyresvillkor baseras på restvärdet.
  • När du förlänga din hyra kommer du troligen att hyra en bil som har överlevt sin garanti. De flesta garantier sist bara så länge som den första hyresavtalet.