2007 Mini Cooper S Problem

June 28

2007 Mini Cooper S Problem


Den nygamla av den brittiska Mini 2001 är fortfarande en av de största framgångssagorna i modern bilismen som 2010. locka bilister i alla åldrar med sin funky exteriör, klämmig körstil och gadget-spetsad inre, BMW Mini Cooper och dess övre ände S-modellen fick en ansiktslyftning under 2007, lägga till nya funktioner och en modifierad konstruktion. Trots sin fortsatta önskvärt, men Mini Cooper S dukar till några specifika brister.

Brist på utrymme

Rymd kanske inte anstår Mini varumärke, men kritiker har lätt erkänt ogenomförlig av bagageutrymmet (stam) utrymme och benutrymmet i baksätet finns i 2007 Mini Cooper S. Efter en genomgång av bilen för "The Times", en brittisk broadsheet tidningen, quipped Jeremy Clarkson att "bakre benutrymmet är lämplig endast för amputerade, och bagageutrymmet är inte ens tillräckligt stor för en mus byxor."

Dessutom, medan den nya Mini Cooper har ytterligare 10 liter bagageutrymme i jämförelse med den ursprungliga modellen, det fortfarande bara uppgår till 160 liter. För att ge en tydligare indikation på detta utrymme, uppskattade kapacitet Mini Cooper boot lika stor som fyra genomsnittliga storlek ryggsäckar placeras bredvid varandra.

Firm Ride

Känd för sin exakt styrning och utmärkt feedback, Mini Cooper S samlat kritik för sin obekväma åktur. 2007 Cooper S-modellen är betydligt fastare än sin föregångare, vilket resulterar i en hård, abrupt rida. Som expert bil granskare Joe Wiesenfelder skrev: "Jag föreställer fasthet skulle bära på en del folk om de körde det dagligen."

Hantering

2007 Mini Cooper S har utmärkta hantering runt hörn, vilket gör att bilen glider runt kurvor snabbt. En noterad problem berör problem med vridmoment stut, dock. Denna funktion gäller bilens tendens, vanligen med framhjulsdrivna modeller, att glida åt sidan oförutsägbart under acceleration. Vissa kritiker har anklagat 2007 Mini Cooper S av sådana problem, i synnerhet när bilens motor når 3000 varv per minut (rpm). Brittisk motorjournalist Jeremy Clarkson kritis, "Detta är en bil som går där camber av vägen diktat."

Pris

Med en ungefärlig $ 23.000 prislapp för en grundläggande S modell 2010 --- med potential att kosta mycket mer med nya funktioner --- 2007 Mini Cooper S är en dyr bil för sin storlek. Ett antal konkurrenter erbjuder jämförbara specifikationer --- såsom Suzuki Swift, som riktar samma demografiska som Mini men med ett lägre pris.