Hur man tar bort en fönsterhiss Motor i en 1997 Buick Regal

March 13

Placeringen av din Buick makt fönster styrs av en strömbrytare på dörren som sänder elektriska signaler till regulatorn motorn. Motoriska rörelser överförs till fönstret genom regulatorn armen. En metall montering på botten av fönstret, en så kallad fönsterbåge kanal, ansluter till regulatorn armen rullen. Rullen hålls fången i kanalen, och anslutningen ger tyst och mjuk gång i fönstret. Tid och förslitning av fönsterhissmotorn kommer att få den att bryta ner och behöva bytas ut.

Instruktioner

1 Rulla fönstret hela vägen upp på din Buick Regal. Öppna dörren och placera en trasa över weathers vid toppen av dörren nära mitten av fönstret. Placera en bit tejp över trasa och tryck fast fönstret på båda sidor.

2 Bänd fönstret omkopplaren, innerbelysning och den elektriska spegel kontroll av panelen med en spackel. Koppla dem sedan avsätta dem.

3 Ta bort alla trimpanelens fästskruvar med en skruvmejsel. Bänd panelen hållare klipp lös med spackel. Sätt kniven mellan klämman och dörren, men inte bända på trimpanelen själv. Ta bort panelen från dörren och koppla ur ledningsnätet. Dra av Water, vid behov, för att komma åt motorn.

4 Öppna huven sedan koppla ur batteriets negativa kabel med en skiftnyckel.

5 Ta nitar eller bultar som håller motorn i dörrkarmen. Flytta motorn, vid behov, för att haka regulatorn armen från bågen kanalen. Demontera motorn från dörren.

Tips

  • Om Regal är utrustad med en stöld låssystem, inaktivera lockout funktionen innan du kopplar bort batterikabeln.