Hur man släpper spänningen på en 2000 3,8 Buick Regal Serpentine Belt

January 19

Hur man släpper spänningen på en 2000 3,8 Buick Regal Serpentine Belt


2000 Buick Regal med 3,8 liters motorn är utrustad med en remspännare som håller ormliknande bältet tätt och hindrar den från att komma bort av remskivor. Ormliknande bältet kontrollerar alla remskivor på motorn. Serpentin bälten kommer att slitas ut och kommer att behöva bytas ut. Om det finns fler sprickor på ormliknande bältet i en kvadrattum än det finns revben över det, då är det dags att byta bältet.

Instruktioner

1 Pop huven och leta reda på Serpentine belt. Ormliknande bältet är ett bälte som löper alla remskivor på motorn. Ormliknande bältet är i själva framsidan av motorn.

2 Lokalisera den serpentin remspännaren som håller spänningen på remmen. Remspännaren på Buick Regal 3,8 liters motorn ligger precis nedanför generatorn.

3 Fäst en lämplig storlek uttag som passar bulten på framsidan av remspännaren till spärr. Placera sedan Ratchet och uttag på skruvhuvudet.

4 Vrid skruven moturs för att frigöra spänningen på remmen. När du slår på remspännaren kommer spänn gå upp och släpp spänningen i bandet, så att du kan ta bort det.

Tips

  • Var noga med att stänga av remspännaren moturs för att släppa spänningen på bandet. Om du utövar för mycket kraft åt fel håll, kan remspännaren bulten bryta.
  • Om din Buick inte har en fysisk bälte schema på insidan av huven facket, måste du skriva ner exakt hur bandet lossnade av remskivor.