Hur man hittar en trådlös Telefonnummer

January 17

Hur man hittar en trådlös Telefonnummer


Det kan finnas flera anledningar till varför du kan behöva hitta en trådlös eller mobiltelefonnummer. Men, oavsett orsak kan vara, kan det vara svårt att hitta trådlösa telefonnummer eftersom de skyddas av lagar om personlig integritet och kan inte vara noterade eller visas. Trådlösa telefonnummer är inte lätt att hålla reda på, eftersom människor lätt kan ändra dem. Ta reda på hur du kan låta fingrarna göra promenader genom att lära sig att söka efter trådlösa telefonnummer med hjälp av Internet.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och besök webbplatser som tillåter dig att söka efter trådlösa eller cell telefonnummer av registrerade ägare telefonnummer för en liten avgift. Webbplatser, till exempel Whitepages.com, Intelius.com eller Zabasearch.com erbjuder denna typ av tjänster. Öppna webbplatsen, visa sin hemsida, och leta efter det utrymme där du kan skriva in namnet på den person vars telefonnummer du försöker att hitta. De flesta-search webbplatser har enkla och okomplicerade programgränssnitt som finns på hemsidan.

2 Skriv in personens namn i utrymmet, anger andra kända detaljer såsom stad och stat, och klicka på "Sök" för att starta sökprocessen. Se den resulterande informationen. De flesta webbplatser kommer att presentera dig med grundläggande information, såsom namn, stad, ålder och familjemedlemmar den person vars telefonnummer du försöker att hitta, men kan ge en möjlighet att visa telefonnummer och annan relevant information för en liten avgift .

3 Gå till betalningssidan eller fönster, ange nödvändig faktureringsinformation och följ skärm på för att slutföra betalningen. Se den resulterande information, inklusive den trådlösa telefonnummer och ladda ner filen till din dator.