Hur man lägger Spel på LG Vu med ett SIM-kort

September 5

Om du har en microSD-kort kan du lagra på det musik, filmer, spel och data som kan användas med din LG Vu mobiltelefon. Micro SIM-kort kan lagra bärare uppgifter, kontakter och lite annat, men det betyder inte att LG Vu användare utan ett MicroSD-kort är inte av lycka helt. Om du äger en LG Vu mobiltelefon och vill installera spel med bara din Micro SIM-kort, kan du göra det med hjälp av enhetens interna minne och "LG PC" Suite-program som medföljde enheten.

Instruktioner

1 Tryck på enhetens "Meny" och välj ikonen "Inställningar". Välj "More" alternativet, följt av "Connection" alternativet. Välj "USB-anslutning" alternativet, följt av "Data Service" alternativet.

2 Anslut LG Vu till datorn via USB-kabeln som medföljde enheten.

3 Dubbelklicka på "LG PC Suite" program ikonen för att starta programmet. Om LG PC Suite inte kom med din enhet, kan du hämta det från LG: s webbplats.

4 Klicka på "Innehåll Manager" alternativ för att visa innehållet på enheten. Högerklicka och välj "Ny mapp" för att skapa en ny mapp. Titel denna mapp "spel."

5 Dra spelets ".jar" -fil i mappen "Spel". När filen är klar kopiering, koppla bort enheten från datorn.

6 Tryck på "Meny" -knappen och välj "My Stuff" menyikonen. Välj "More" alternativet, följt av "Andra filer" alternativet. Välj mappen "Spel", följt av ".jar" filen du placerade på enheten.

7 Följ instruktionerna på skärmen för att avsluta spelet installation.