Hur man laddar en iPAQ 210 med en dator

April 17

Hur man laddar en iPAQ 210 med en dator


HP iPAQ 210-serien av Windows Mobile Classic enheter är några av de mest kraftfulla Pocket PC finns. Varje enhet har en 624 MHz-processor, VGA pekskärm och stöd för hög kapacitet Secure Digital minneskort. IPAQ 210 innehåller en 24 pin-till-standard USB-kabel, som förbinder iPAQ till en dator för synkronisering. Men kanske du har märkt att batteriet fortsätter att rinna när du ansluter iPAQ 210 på detta sätt. Även ladda iPAQ 210 med den medföljande nätadaptern är den lämpligaste metoden, är det möjligt att ladda enheten med en dator med hjälp av en mini-USB-till-standard USB-kabel.

Instruktioner

1 Köp en USB-kabel med en mini-USB-kontakt i ena änden och en vanlig USB-kontakt på den andra. Standarden USB-kontakten är den typ som du kan se på din dator, medan storleken på en mini-USB-kontakt kan ses genom att titta på botten av iPAQ 210. Mini USB-porten är mellan 24-stifts laddning / sync port och hörlursuttaget. Förpackningen för kabeln bör konstatera att det har förmågan att ladda enheter. Denna typ av kabel kan köpas från de flesta elektronikaffärer.

2 Anslut den stora änden av USB-kabeln till datorn, och anslut den lilla änden till mini-USB-porten på undersidan av iPAQ 210. När kabeln är ansluten ActiveSync (Windows XP) eller Device Center Windows Mobile (Windows Vista / 7) kan starta på datorn. Detta fönster kan stängas om så önskas. IPAQ 210 nu får en långsam laddning från datorn.

3 Tryck på strömknappen i det övre högra hörnet av iPAQ 210 för att sätta enheten i standbyläge, eller tryck och håll strömbrytaren för att stänga av enheten helt. Håll iPAQ 210 avstängd eller i standby-läge så mycket som möjligt medan den laddas, eftersom USB port levererar mindre ström än iPAQ 210 använder när den är igång.

4 Koppla iPAQ 210 från datorn när ljuset i det övre högra hörnet på enheten är fast grönt. Batteriet är fulladdat.

Tips

  • Ladda iPAQ 210 med en dators USB-port är långsam jämfört med laddning med den medföljande nätadaptern, eftersom AC-adapter levererar mer än tio gånger den elektriska strömmen från en USB-port. För bästa resultat, ladda din iPAQ 210 med nätadaptern.