Hur man fixar en Bilens backspegel

November 13

Hur man fixar en Bilens backspegel


Du är i trafikkaos trafik under en av de hetaste dagarna av året och plötsligt du ser det i ögonvrån. Backspegeln studsar mittkonsolen. Du är kvar för resten av dagen utan möjlighet att se bakom dig. Du aldrig riktigt märker hur mycket du använder en backspegel tills du inte har det längre. Om du har befunnit dig i denna situation, har du säkert funderat om det bästa sättet att åtgärda det.

Instruktioner

1 Ta bort metallstycket som används för att montera spegeln på vindrutan. Vanligtvis är det hålls på spegeln med en stjärna nyckel. Men i vissa fall kan du behöva en skruvmejsel eller en insexnyckel, beroende på vilken modell av din bil.

2 Skrapa metallmonteringsstycket rent av något gammalt lim med en metallskrapa. Om återstoden inte skrapa bort med en skrapa, använd sandpapper som en alternativ metod.

3 Rada metallmonteringsstycke upp med limrester på vindrutan. Med hjälp av en svart markör, spårmetallmonteringsstycket. Detta kommer att säkerställa att du monterar metallstycket i samma läge. Låt markören torka innan du fortsätter.

4 Skrapa gamla limmet bort av vindrutan med en metallskrapa. Inte skrapa bort svart markering. Torka bort med fönsterputs några rester. Återigen, vara noga med att inte torka markören bort av glaset.

5 Limma metallmonteringsstycket på vindrutan. Generellt måste du hålla plattan mot glaset för bara några minuter, men hänvisar till vindruta lim riktningar för torktider.

6 Torka av svart markering av från vindrutan med fönsterputs. Det bör lossna lätt, men om den inte använder Nafta.

7 Montera backspegeln på metallmonteringsstycket. Den ursprungliga hårdvara kan användas för att montera spegeln.

Tips

  • Ersätta spegeln medan bilen är i ett garage eller i skuggan. Vindrutan skall vara sval vid beröring. Om det är varmt limmet inte fäster ordentligt och spegeln kommer sannolikt att falla av igen.