Lägga till en 3: e raden bilsäte

June 19

Lägga till en 3: e raden bilsäte


Vid köp av en SUV som var utrustad med endast två rader av säten inte alltid betyda att du inte kan lägga till en tredje rad. Betydande livsstilsförändringar som att ha barn kan skapa ett större behov av extra utrymme. Att ta sig tid att installera en tredje sätesraden kan spara pengar och ge utrymme för upp till nio personer, beroende på de andra raderna kapacitet. Fordon med tredje sätesraden kan göra resandet enklare för stora familjer.

Instruktioner

1 Fäll ner den andra sätesraden för ytterligare arbetsutrymme. Ta bort alla tillbehörskomponenter från insidan bakre delen av fordonet. Använd en borrmaskin och lämplig storlek uttag för att ta bort skruvarna och fästanordningarna som håller mattan fodret på plats.

2 Pop på baksidan golvpanelen och dra mattan foder över de vikta tillbaka sätena för att exponera metallgolv. Använd en spackel för att kila kittet flikarna från varje konsol indrag i golvet. Dra flikarna ur hålen med en tång.

3 Placera fästena i varje konsol indrag. Rikta konsolerna över bulthålen och borra i bultarna för att säkra på plats. Vik mattan foder ner över konsolerna och använd industri sax för att klippa ut hål för dem att passa genom.

4 Fästa den bakre panelen över mattan. Borra bultarna och slips nedgångar tillbaka i golvet för att hålla mattan fodret ner. Placera den tredje sätesraden över konsolerna och snäpper på plats.