Z-Bolt Laserpekare

June 26

Z-Bolt är ett varumärke av laserpekare produkter gjorda av ljusstråle Technologies, baserad i Clackamus, Oregon. Z-Bolt producerar laserpekare som uppfyller de normer som anges för laseranordningar av Food and Drug Administration och Förenta staterna militären. Individer, företag och militärer runt om i världen använder Z-Bolt pekare i deras dag till dag arbete.

Corporate och presentation pekare

Z-Bolt gör en linje av laserpekare för företagsanvändare. Högtalare använda laserpekare vid visning av PowerPoint-presentationer eller bildspel. Lärare och de som gör presentationer i företags inställningar kan använda dessa tips för att markera viktig information för publiken. Företagets pekare, liksom de flesta av Z-Bolt övriga modeller, kom med möjlighet till röda eller gröna lasrar.

astronomi Pekare

Astronomer är en annan stor köpare av laserpekare. Z-Bolt gör stjärnan pekare och sökare som astronomer använder i natthimlen. Kunderna kan välja mellan hand pekare samt dem som de kan montera på ett teleskop.

vattentät pekare

De vattentäta pekare som Z-Bolt gör kan användas av dykare på upp till 200 fot. Dykare använder laserpekare som signalering och för att peka ut intressanta saker att andra dykare. I många fall, fisk och andra marina varelser kommer att följa laserpekaren, som gör det möjligt för dykare att fotografera annars skygga art. Vattentät pekare är också användbara för vandrare och sportfiskare som får avsluta med våt redskap.

Militär och brottsbekämpning pekare

Peklasrarna Z-Bolt tillverkar för militär och brottsbekämpande användning avger en ljusare balk än andra pekare. Utbildad personal använder laserpekare, själva eller monteras på ett vapen, som ett sätt att precisera sina mål. I vissa fall är en laserpekare en psykologisk avskräckande och kan hålla användaren från att behöva tillgripa användningen av dödligt vapen.

personliga pekare

Z-Bolt graverar många av deras laserpekare för en extra kostnad. Kunderna kan välja att få mottagarens namn eller annan information lasergraverad på fat av pointer.This gör en laserpekare en naturlig gåva val för företagens gåvor samt händelser såsom pensionsavgångar eller graderingar.