Hur man köper en bil Long Distance

June 4

Hur man köper en bil Long Distance


Internet är ett sätt för människor att söka efter bilar i andra stater. Detta är särskilt användbart för dem som är intresserade av att köpa ett visst fordon, såsom en 1980 Corvette eller en klassisk Buick. Långdistans köpa ökar dina alternativ, men du måste följa och försiktighetsåtgärder.

Instruktioner

1 Vet vilken bil du vill. Sök på nätet och genom några av de bästa bil handelstidningar. Ring en handfull ägare och ta reda på varför de säljer sina bilar och vilket arbete har gjorts på fordonet.

2 Fråga alla bilägare att skicka en bild av sin bil via e-post eller per post om det inte finns någon online-bild. Begära att de fax eller post kopior av titeln, registrering och eventuella reparationer kvitton, om sådana finns. Börja minska ner dina val till två eller tre. Ring ägarna tillbaka och diskutera eventuella problem. Diskutera eventuella problem som berör dig. Fråga bilägare om manualer eller speciella delar som stereo eller däck. Utvärdera alla dina slutliga tillgängliga alternativen, sedan bestämma vilken bil du vill köpa.

3 Se bilen personligen eller har det levererats. Samtals auto organ butiker nära bilens ägare. Anlita någon som kan inspektera bilen, oavsett om du reser för att få bilen eller inte. Leta rederier om du behöver bilen skickas till dig. Förstå att att vintern priser är oftast billigare. Hyra ett rederi att skicka din bil.

4 Få en kopia av auto inspektör anteckningar. Låt ägaren vänta några dagar efter berätta du behöver tid att tänka på bilen. Ring ägaren tillbaka några dagar senare och förhandla fram ett pris, om bilen är i gott skick. Skicka inte mer än en $ 1,000 insättning innan bilen levereras. Betala resten efter att bilen anländer. Komma överens med Western Union eller någon annan betalningskälla om du besöker marknaden. Slutföra uppgifter om transaktionen och köpa bilen.

Tips

  • Det är viktigt att tillbringa en hel del tid på att leta efter rätt bil. En sådan betydande köp innebär att du behöver tid för att göra rätt val. Bestäm en botten och topp siffra på vad du vill spendera och hålla sig till detta område. Väg kostnaderna för resa till ägarens staden mot eventuella fraktkostnader. Du kommer också att behöva faktor i kostnaden för att köra hem, liksom.
  • Aldrig verkar alltför ivriga när vi talar till säljaren. De kommer att känna detta och försöka sälja sin bil till ett högre pris. Ta det lugnt, även om de säger att det finns andra potentiella köpare.