Lägga till låtar från iTunes med en iPod som är kompatibel med ett annat iTunes

August 12

Om du inte är särskilt erfaren med Apples produkter och iPod i allmänhet, kan frågan om synkronisering en iPod med flera iTunes vara förvirrande. IPod har två alternativ för att importera musik och video - manuell hantering och automatisk hantering. Om du använder automatisk inställning, är innehållet i din iPod alltid ersättas med innehållet i ditt iTunes-bibliotek - det är därför du får den varning som din iPod kommer att raderas om du synkroniserar med iTunes på en annan dator. Du kan enkelt ställa in din iPod till manuell hantering och importera media från flera datorer, men du kommer att behöva ge upp att bekvämt automatisk importfunktionen.

Instruktioner

1 Slå på din iPod och anslut den till den ursprungliga datorn du synkroniseras med hjälp av den medföljande USB-sladden.

2 Öppna iTunes på datorn om det inte öppnas automatiskt. Se till att du använder samma iTunes som din iPod redan är synkroniserade med.

3 Klicka på ikonen för enheten för din iPod, som ligger i den vänstra kolumnen i programfönstret iTunes, att få tillgång till "Sammanfattning" fönstret.

4 Rulla ned till "Alternativ" rubrik. Markera kryssrutan bredvid "manuellt hantera musik och videor." Du behöver inte synkronisera din iPod för att verkställa ändringarna.

5 Klicka på "Mata ut" -ikonen och koppla från iPod när du ser "OK ​​att koppla från".

6 Anslut din iPod till en annan dator med iTunes som du vill synkronisera med. Återigen, öppna iTunes om det inte öppnas automatiskt. Tryck inte på "Sync" knappen när din iPod visas.

7 Välj låt, artist, album eller spellista som du vill kopiera till din iPod. Klicka på utvalda låtar och fortfarande håller musen, dra dem till din iPod-symbolen enhet i den vänstra kolumnen. Släpp musen när du ser den gröna "+" symbol för att importera musik till din iPod. Du kommer att se statusen på importen i informationsfönstret iTunes.