Hur man använder en GPS Barn Locator

July 9

Hur man använder en GPS Barn Locator


GPS (Global Positioning System) barn locator enheter är en skänk från ovan för föräldrar. Dessa praktiska enheter levereras så liten som storleken på en knapp för att storleken på en klocka. Barn sökare är ineffektiva om både föräldern och barnet inte vet hur man korrekt använder enheten. Här är några generella riktlinjer för hur GPS barn ökning.

Instruktioner

1 Lär dig grunderna i hur GPS hittar ditt barn. De flesta GPS-barn lokaliseringssystem arbetar i ett av två sätt. Placeringen av barnet kan nås via en dator eller genom att ringa en GPS-tjänst, liknande OnStar.

2 Använda GPS barn locator telefoner. Barnökning som Wherifone har GPS-tracking liksom mobiltelefon kapacitet. Du kan lagra upp till 20 telefonnummer och första tre är tillgängliga med ett tryck på en enda knapp, vilket gör dessa telefoner lätt att använda för yngre barn.

3 Lär dina barn hur man använder enheten. Om ett barn blir förlorat eller rädd, kan han få tillgång till larmtjänster genom att helt enkelt trycka på 2 knappar. Om GPS barn locator är utrustad med mobiltelefon-användning, pressar barnet en av nödlarmsknapparna på locator.

4 Förstå begränsningarna för GPS ordnade locators. Gränsen på avståndet en enhet kan effektivt lokalisera ditt barn beror på modell. Vissa sökare kommer att arbeta upp till 600 fot, medan andra dyrare modeller kan spåra ditt barn överallt.

Tips

  • Använd en sökare som erbjuder realtid spårning kapacitet. Använda realtid för att spåra ditt barn säkerställer riktigheten i ditt barns plats och hjälper dig eller räddningstjänsten hitta ditt barn snabbare.
  • Läs funktionerna på GPS barn locator innan du köper den. Vissa sökare fungerar inte i fordon i rörelse och andra fungerar bara upp till ett par fötter.
  • Var medveten om att vissa GPS barn ökning inte fungerar i tät skog områden eller träram hus och byggnader.