Hur man använder Alla CDMA med Metro PCS

October 17

Två typer av mobiltelefon tekniker finns i USA: "Global System for Mobile Communications" (GSM) och "Code Division Multiple Access", eller CDMA. Medan GSM-telefoner definieras med hjälp av små "SIM" kort som lagrar och håller kontakter, multimedia och bärare information CDMA-telefoner har alla internminnet. Därför, om du vill använda en CDMA mobiltelefon med annan transportör, måste du ha att bäraren aktiveras för dig. I fallet med MetroPCS, innebär detta förfarande "MetroFLASH", som gör att du kan använda CDMA telefon med sin tjänst.

Instruktioner

1 Ta med din CDMA telefon till någon MetroPCS plats, där du kan söka med ditt postnummer efter att ha klickat på länken i "Resurser". Informera intresse som du vill honom att blinka din telefon - du kan också tala om för honom att du är intresserad av "MetroFLASH" - så att du kan använda den med MetroPCS. Från och med november 2010 är den ränta $ 10 per telefon.

2 Etablera en ny linje av tjänsten med MetroPCS om du inte redan har ett konto. Även MetroPCS inte, som i november 2010 kräver avtal för att börja tjänsten måste du ha en aktiv tjänstkonto för att dra nytta av sitt nät.

3 Be intresse att aktivera din blixtrade CDMA telefon för service med det konto du har skapat. Om du inte vill vänta i butiken, kan du också göra detta via telefon genom att ringa MetroPCS kundtjänst på 1-888-863-8768. Se till och ha din mobiltelefon serienummer, som du hittar under dess batteri, praktiskt.