Olika typer av bil horn

April 21

Olika typer av bil horn


Om din bil horn inte fungerar eller om du vill att din bil att ha ett annat ljud, kan du växla hornet enkelt genom att byta trådarna. Bil horn kommer i en mängd olika ljud, från en baryton till ett gnisslande hög stigning. När du shoppa runt för en bil horn, kommer du att märka de olika typer som finns.

luft Horns

En lufthorn är en anordning som gör ett högt ljud från en trycksatt lufttank och luftkompressor. Luft horn är vanligtvis förbundna med ledningarna från den ursprungliga horn. Decibel varierar med olika luft horn. De flesta luft horn arbetar med ledningarna i de flesta bilar och 12-volts fordon. Du kan köpa lufthorn på bildelar butiker, såsom O'Reilly bildelar eller Autozone.

elektrisk Horns

Som namnet antyder, är elektriska horn drivs med elektricitet. Hornet producerar antingen en låg- eller högfrekvent ljud. Enheten ansluts till någon bil med en 12-voltssystem. Elektriska horn finns i en mängd olika bildelar butiker, inklusive Auto Barn eller Autozone.

Musical Horns

Musikaliska bil horn anses tillbehör, som ersätter standard "pip" från bilens lager horn med ett urval av musik och ljud. Innan man överväger denna modifiering, måste du kontrollera avdelningen av motorfordon i ditt tillstånd för maximal decibelnivån som hornet måste ha enligt lag.