Hur man använder en Tracfone SIM Med en iPhone

April 1

Hur man använder en Tracfone SIM Med en iPhone


TracFone är ett förbetalt trådlösa tjänster som använder Global System for Mobile Communications (GSM) teknologi. Alla GSM-baserade mobiltelefoner har Subscriber Identity Module (SIM) kort. Den iPhone är en GSM-baserad smart telefon. IPhone är vanligtvis säljs tillsammans med en bärare lås. Men om din iPhone är upplåst, kan du använda din iPhone med en TracFone SIM-kort för att ringa och ta emot samtal och textmeddelanden. Tracfone erbjuder inte mobildatatjänst, så att dina mobildata kommer inte att fungera med en iPhone med en TracFone SIM-kort.

Instruktioner

1 Köp minuter för din TracFone SIM-kortet. Du kan köpa minuter online via Tracfone webbplats, eller så kan du ringa TracFone på (800) 867-7183.

2 Stäng av iPhone.

3 Vik en avsluta gem så att änden exponeras.

4 Tryck på den exponerade änden av gemet i hålet som ligger högst upp på iPhone. Om du tittar på baksidan av iPhone, är hålet placerad till vänster om hörlursuttaget. SIM-facket kommer att dyka upp något från toppen av iPhone.

5 Dra ut SIM-magasinet ur iPhone.

6 Ta den befintliga SIM ur SIM-facket och ersätta den med TracFone SIM-kortet.

7 Skjut tillbaka SIM-kortshållaren i facket exponeras på toppen av iPhone.

8 Slå på iPhone. Du bör se TracFone logotypen i övre vänstra hörnet av iPhone.

9 Ringa och ta emot samtal och textmeddelanden som vanligt med hjälp av din iPhone. Överföra din TracFone SIM-kort till iPhone kan du ringa och ta emot dina tracfone samtal och textmeddelanden på din iPhone.