Hur vill överföra protokollet på Tracfone

October 5

Hur vill överföra protokollet på Tracfone


Tracfone Wireless är den största leverantören av No-kontrakt operatören i USA. Med en Tracfone, har du möjlighet att lägga till så många minuter som du vill utan att oroa att gå över din minuter gräns eller ådrar extra avgifter eftersom du är i fullständig kontroll över din förbetalda trådlösa tjänster. Med möjligheten att överföra Tracfone minuter från en telefon till en annan, du aldrig oroa dig för att slösa pengar eller förlora dina minuter igen.

Instruktioner

1 Gå till Tracfone.com hemsida och klicka på den gröna "Aktivera telefon, Lägg till eller Köp Airtime" knappen som finns på höger sida av skärmen.

2 Rulla över knappen "Aktivera / Aktivera Phone" längst upp på skärmen och välj "Överför nummer."

3 Välj "Överför min tjänst och telefonnummer från en Tracfone till en annan" alternativ.

4 Välj modell av din gamla TracFone och klicka på "Skicka". Klicka på "Skicka" igen efter att ha valt modell av din nya Tracfone och logga in på ditt Tracfone konto.

5 Ange serienumret av din nya Tracfone finns i "Prepaid Menu" samt serienumret på din nuvarande TracFone, som också finns i "Prepaid Menu."

6 Överför minuter från din gamla TracFone till nya genom att följa instruktionerna på skärmen och bekräftar att rätt antal minuter överförs. När minuter har bekräftats, stänga av nya Tracfone och sedan slå på den igen och minuterna visas nu på den nya Tracfone.

Tips

  • Om du behöver hjälp med att överföra minuter, ring TracFone Customer Care Center på 1-800-867-7183.
  • Om du inte har ett befintligt TracFone konto, kan du registrera ett gratis.