Hur man använder en TV som en trådlös Datorskärm

February 27

Hur man använder en TV som en trådlös Datorskärm


Vissa hemmabiofantaster baserar sin nöjescentrum runt en dator, så att innehållet kan strömmas till och från andra datorer i huset samt Internet. Tyvärr kan inte alla hålla en dator i sitt vardagsrum. Några alternativ finns för dem som vill trådlöst strömma bilden på bildskärmen från sin dator till sin TV. Dessa alternativ hjälpa dig att undvika trassliga, trassliga sladdar och en fullsatt nöjescentrum.

Instruktioner

1 Köp PlusTV Wireless PC till TV-omvandlare från KWorld. Den PlusTV kan du ansluta datorn till TV: n trådlöst och styra den med medföljande fjärrkontroll. Anslut PC-sändaren i VGA-porten på datorn och anslut TV-mottagaren till TV: n för att visa datorns skärm på TV: n utan sladdar.

2 Köp den trådlösa USB till VGA Kit från IOGEAR. Denna enhet fungerar med TV-apparater som har en VGA-ingång som hjälper dig överföra datorns bild trådlöst. Om du vill visa datorns skärm på TV: n, anslut USB-sändare i en ledig USB-port på datorn och anslut den trådlösa VGA-mottagaren till TV: n.

3 Använd den trådlösa VGA / TV Converter tillgänglig från Smarthome. Anslut sändaren till datorn och mottagaren till TV: n för att börja ta emot en bild från din hemdator trådlöst. Ingen installation av programvara krävs, vilket innebär att du kan få omvandlaren ställa upp snabbt.