Hur man laddar ner musik till en BlackBerry 8700c

May 22

Hur man laddar ner musik till en BlackBerry 8700c


BlackBerry 8700c är en smartphone som kommer med sådana funktioner som en MP3-spelare och tillgång till Internet. Med dessa två funktioner är det möjligt för dig att ladda ner musik direkt till din BlackBerry. Och med alla online musik hämta webbplatser bör du kunna hitta exakt vad du letar efter. Även om du inte är mycket tekniskt kunniga du kan ladda ner musik till din BlackBerry med ett minimum av tid och ansträngning.

Instruktioner

1 Slå på din BlackBerry 8700c och välj ikonen Internet för viss tjänsteleverantör från huvudmenyn.

2 Navigera till en musiknedladdningssida. Det finns många lagliga nedladdning av musik webbplatser som ibland erbjuder kampanjer och gratis musik.

3 Söka i databasen av musik tills du hittar den låt du letar efter. Välj den och följ sedan anvisningarna på skärmen för att köpa (vid behov) och hämta den.

4 Ange din BlackBerry e-postkonto i textrutan när du uppmanas att ladda ner låten direkt till enheten. Bekräfta köpet och vänta på textrutan för att visas som informerar dig när låten har hämtats. Stäng fönstret.

5 Välj och öppna ditt e-postkonto i huvudmenyn skärmen på din BlackBerry. Öppna e-post från webbplatsen för nedladdning och klicka på länken i meddelandet för att sätta låten på handdatorn. Musiken kommer då att finnas i din BlackBerry mediabibliotek.