Hur man gör din '98 Ford Taurus Snabbare

August 9

Motorn i 1998 års Ford Taurus, vid cirka 145 hästkrafter, är inte ovanligt kraftfull. Även om detta innebär att bilen inte kommer att gå på motorvägen i halsbrytande hastigheter, kan du modifiera motorn för att öka sin makt. Många av de tekniker som krävs för att öka hästkrafter på din Taurus kräver installation av eftermarknaden delar.

Instruktioner

1 Ta aktieluftlådan i Taurus och ersätta den med en kalluftsintag. Denna mekanism är utformad för att dra in frisk, sval luft från utsidan Taurus och föra den in i motorn. Den svalare luften är fylld med syre, vilket är lättare för fordonets motor för att bränna. Detta gör bilen mer effektivt och ökar sin totala effekten.

2 Installera en kompressor på kalluftsintag. Överladdaren innehåller en fläkt som blåser ännu mer frisk luft i motorn, vilket ger en ökning av hästkrafter. Kompressorer säljs i kit som kan köpas på nätet och är enkla att installera.

3 Ta bort lagerrubrikerna i bilen och ersätta dem med racing rubriker. Rubriker ta gaserna från motorn och driva dem genom och ut ur avgasrören i Taurus. Racing rubriker är utformade så att dessa gaser att undkomma lättare genom avgasröret.

4 Ta aktie ljuddämparen och ersätta den med en bred mun prestanda ljuddämpare. Aktie ljuddämpare på Taurus har en liten öppning, som begränsar avgasröret. Den breda mun ljuddämpare skulle tillåta mer av gaserna att strömma ut ur fordonet och förhindra begränsning av avgas.