Hur man skickar ett textmeddelande gratis till en AT & amp; T kundens telefon

August 14

Hur man skickar ett textmeddelande gratis till en AT & amp; T kundens telefon


Det finns inget mer irriterande än att få ut varje gång du skickar ett textmeddelande till en annan AT & T kunder. Tja, inte längre! Här är hur du kan skicka ett textmeddelande till en annan AT & T kundens mobiltelefon GRATIS!

Instruktioner

1 Först ska du vill ha en myWireless konto på AT & T webbplats. Du kan hitta ytterligare instruktioner om hur man gör det genom att klicka på länken nedanför i avsnittet resurs.

2 Logga in på ditt myWireless konto på AT & T webbplats (länk nedan) och gå till telefonen / enheten avsnitt på huvudsidan nära centrum. Klicka sedan på "Skicka ett textmeddelande" länken.

3 I "Till:" anger du i AT & T kundens trådlösa telefonnummer. Det är en bra idé att ta en, riktnummer, och antalet - inga streck eller ytterligare tecken som behövs.

4 I meddelandefältet anger textmeddelande som du vill skicka till din AT & T vän.

5 Klicka på knappen "Skicka" nära slutet för att skicka SMS: et. Du kommer att få ett meddelande på nästa skärm som säger att ditt meddelande har skickats. Om det står något annat, gjorde det inte gå igenom korrekt. Om detta händer, kontrollera och verifiera att antalet är verkligen ett nummer för en AT & T kunder.

Tips

  • Du kan bara skicka ett SMS till en person åt gången.
  • Det finns en 150 tecken på dina meddelanden, så välj dina ord klokt eller skapa genväg ord för gemensam text.
  • Normal SMS-taxa, om någon, ansöka om mottagaren av textmeddelanden.