Hur man köper en gaffeltruck

November 1

Hur man köper en gaffeltruck


När du flyttar stora paket och lådor, är den bästa utrustningen för jobbet en gaffeltruck. Med hjälp av motvikts viktning och en hydraulisk, kluven lyftanordning, gaffeltruckar eller gaffeltruckar ger den perfekta verktyg som behövs för att lyfta olyckligt och tunga paket och lådor. Att köpa en truck kräver att du ange vilken typ av gaffeltruck du letar efter, liksom en särskild tillverkare och distributör som topp köpa enheten.

Instruktioner

1 Bestäm vilken typ av truck som du vill köpa. För inomhusbruk, behöver du en ren-brinnande propan-drivna eller elektriska gaffeltruck eller utmärkt ventilation. För utomhusbruk, kommer en gas eller dieselkraft gaffeltruck ge den mest ström.

2 Identifiera en distributör och återförsäljare som producerar den typ av truck som du handlar. Till exempel, Nissan och Komatsu producera utmärkta elektriska truckar, medan Clark och Crown är specialiserade på gas- och dieseltruckar. De flesta företags webbplatser - inklusive de som nämnts - ge återförsäljare lokalisera sökmekanismer.

3 Besöka en lokal återförsäljare att provköra flera truckar. Även om vissa truckar har övergått till en framhjulsstyrning enhet, de flesta fortfarande arbeta med bakhjulsstyrning enheter, vilket gör manövrerbarhet en gaffeltruck helt annorlunda än den hos en standard fyrhjulsdriven motoriserade fordon.

4 Rådgör med återförsäljaren om fordonet specifikationer såsom hästkrafter, lyftkapacitet, hållbarhet, samt att köpa specifikationer såsom pris, garantier, underhållsavtal och underhåll.

5 Slutföra köpet genom att säkra en inköpsbevis. Även truckar är motordrivna fordon, eftersom de inte är på väg bundna, behöver de inte ett fordon titel eller registrering. De bör dock läggas till din personliga eller affärs försäkring.

Tips

  • Handla för begagnade gaffeltruckar med valfritt antal online-gaffeltruck säljare konsortier platser såsom eLiftTruck eller Repolift (se Resurser).