Ingen ström vid bränslepump i min Mercedes 190

December 21

Mercedes 190 måste ha effekt vid bränslepumpen när du slår bilen på. Utan elektricitet, kommer pumpen inte fungerar; därför, kommer motorn inte att fungera. Problemet kan vara enkel och lätt fast. Genom att köra några enkla diagnostiska tester, kan du kanske att rätta till problemet om varför din bränslepump inte får någon makt.

korroderade kontakter

Leta efter enkla lösningar först. Kom ihåg att strömmen har att resa från batteriet genom en mångfald av kontakter för att slutligen nå din bränslepump. Bil underreden, natur, ständigt utsätts för fukt. Enligt tekniker på Autobahn, en Mercedes utsatta för endast sex inches av vatten kan upprätthålla vattenskador på elektriska komponenter. Koppla bort batteriet och rengör alla elektriska kontakter genom vilka strömmen. Använda ett milt lösningsmedel, såsom en blandning av bakpulver och vatten, och en tandborste. Skölj anslutningarna med vatten, och föna dem med en hårtork. Anslut batteriet och testa systemet för att se om du har löst problemet.

blåst säkring

För en annan enkel lösning, titta på gruppcentralen och observera om bränslepumpen säkring har gått. Om så är fallet, en trasig säkring är ett symptom på ett problem, men inte själva problemet. Du måste ta reda på varför säkringen blåste, som du bara kan göra genom att utföra en specialiserad testutrustning. (Du bör ha en fördjupad kunskapsbas auto elsystem.) En kvalificerad fordons elektriker ska kunna hitta orsaken till problemet. .

bruten Wire

Trådar bryta från tid till annan, och en enkel bruten tråd kommer att avbryta elektriska strömmen till bränslepumpen. Titta på alla kablar noga. Om du hittar en trasig kabel, koppla bort batteriet och skarva kabeln tillbaka tillsammans. Om du inte är bekväm med skarvning, se här jobbet till en kvalificerad fordonstekniker.

Bränslepump relä

Bränslepumpreläet kan ha gått dåligt. För att testa det, behöver du en testlampa, som finns på alla Biltema. Med nyckeln påslagen bör du ha strömmen innan och efter att reläet. Tryck på sond slutet av testlampa till ingången och utgångssidan. Om du har makt endast vid ingången, bot inte vid utgången, reläet har sannolikt gått dåligt.