Hur man laddar ner från DVR till PC

October 17

Digital Video Recorder (DVR) har framgångsrikt ersatt föråldrade videobandspelare (VCR) i de flesta hushåll som vill spela in tv-program. Eftersom filmerna är digitalt inspelad på DVR, är det ganska enkelt att överföra och kopiera dem till datorn utan att förlora kvalitet, vilket är ett vanligt problem med analoga videoband. När du laddar ner det inspelade programmet till datorn, kan du sedan bränna den till en DVD för permanent lagring eller hålla den säker på datorns hårddisk.

Instruktioner

1 Installera ett videoredigeringsprogrammet tillsammans med en video capture enhet på din dator. Programmet kommer att konvertera filformat såsom MPEG, MP3 och WMV. Du kan få en videokort från vilken dator som helst järnaffär.
För icke-tekniska användare, det finns videoöverföring kit som finns i butiker som inkluderar converter box, kablar och inspelningsprogrammet, allt i ett paket.

2 Anslut videokortet till DVR. Du kommer att behöva använda bästa tillgängliga kabelanslutning, såsom High-Definition Multimedia Interface (HDMI) kabel eller RCA kompositkablar (med gröna, röda och blå kontakter).

3 Öppna videoredigeringsprogrammet på datorn. Nu spela upp videon på din DVR (som du vill ladda ner till datorn). Eftersom den spelar på DVR, börja spela in det på datorns videoredigeringsprogram. Förfarandet inspelning skiljer sig från program till program, men i huvudsak finns det en inspelningsknappen som du måste klicka för att börja spela in.

4 Konvertera den nedladdade filen till en film format du vill ha. Det vanligaste formatet är MPEG, men du behöver MP4 för enheter som PSP.