Hur man Skicka ett foto från min iPhone till Facebook

April 22

Hur man Skicka ett foto från min iPhone till Facebook


Det verkar som alla och deras mor (bokstavligen) har en Facebook socialt nätverk konto. Webbplatsen gör det enkelt att dela information, hålla kontakt med gamla vänner och lägga upp bilder. iPhone-användare kan ladda ner Facebook-programmet och har tillgång till sitt konto vart de än går. Lägga till bilder till ett Facebook-konto från en iPhone tar bara en liten stund.

Instruktioner

1 Öppna Facebook-programmet på din iPhone. Om du för närvarande inte har programmet, kan det laddas ner gratis från App Store på din telefon.

2 Leta reda på uppdateringsstatusfältet längst upp i ansökan --- en lång runda utrymme med orden "Vad tänker du på" i grått. Klicka på kameraikonen precis till vänster om fältet.

3 Välj "Välj från biblioteket" om du redan har den bild du vill skicka. Att ta ett nytt foto, välj "Ta foto eller video."

4 Välj bild från din iPhone kamera rulle eller ta en ny. Du kan bifoga en bildtext till bilden innan uppladdning genom att trycka på "Skriv en bildtext" utrymme längst ner i mitten av bilden. Tryck sedan på den blå "Ladda" -ikonen i det nedre högra hörnet av bilden.

Tips

  • Bilder som läggs till Facebook från iPhone sparas i "Mobile tillagda" fotoalbum på din Facebook-konto.