Hur Korrigera Proportioner på en JVC

December 26

Bildformatet som används för att spela in en video program avgör hur det kommer att spela på din TV. Kanske du föredrar att inte se de svarta fälten som omger ett program skjuten i ett bildformat som inte passar ordentligt. Lyckligtvis, JVC designar sina TV-apparater med ett bildförhållande styrfunktion som manipulerar hur video visas på skärmen. Det finns tre olika metoder för att justera förhållandet.

Instruktioner

1 Ändra bildförhållandet med fjärrkontrollen genom att trycka på "Aspect" -knappen på övre vänstra hörnet på enheten. Varje gång du trycker på knappen kommer att visa en ny förhållande. Inställningarna ändras i följande ordning: ". Slim" "Panorama", "Cinema", "Full", "Panorama Zoom", "Cinema Zoom", "Full Native", "Regular" och

2 Växla bildformat med hjälp av TV genom att trycka på knappen "Meny" på sidan av tv: n. Markera "Display" genom att trycka på knappen "Ch +", och sedan "Bildförhållande" genom att trycka på "Meny" -knappen. Tryck på "Vol +" för att få upp en lista över olika bildformat. Välj bildförhållandet som du vill använda genom att markera den med knappen "Ch +" och välja den med knappen "Vol +".

3 Du kan även ställa in bildformatet från videomenyn genom att trycka på knappen "Meny" på fjärrkontrollen och markera "Display" med höger riktningsknapp. Tryck på ned riktningsknapp två gånger för att välja "Bildförhållande" och tryck på "OK" -knappen. En fullständig lista över bildformat alternativ visas på skärmen. Bläddra till bildförhållandet alternativ som du vill med riktningsknapparna och tryck på "OK" -knappen.