Så här redigerar objekt på en iPhone på en PC

April 14

Så här redigerar objekt på en iPhone på en PC


Om du vill redigera objekt på din iPhone (såsom sång, video eller fotofiler), kan du använda iTunes. ITunes sidan iPhone inställningar har ett antal underkategorier som gör att du fullständig kontroll över varenda kilobyte av data som lagras på din iPhone hårddisk. Om du vill redigera objekt på din iPhone, behöver du bara ansluta den till datorn och berätta iTunes hur man gör.

Instruktioner

1 Anslut datorn till ingången på undersidan av din iPhone med USB-kontakt kabeln.

2 Öppna iTunes.

3 Klicka på namnet på din iPhone. Detta kommer att vara på den vänstra sidan av iTunes programmets huvudfönster, under kategorin märkt "Devices".

4 Klicka på "Program". Använd den sida som visas på skärmen för att styra vilka program visas i vilken ordning på din iPhone. Du kan skapa nya sidor samt ändra ordningen på sidorna.

5 Klicka på "Music" för att hantera den musik som lagras på din iPhone. Du kan endast välja vissa album att synkronisera vissa artister eller ens ange enskilda låtar.

6 Klicka på "Filmer" eller "TV-program" för att hantera vilken video-filer synkroniseras till din iPhone hårddisk. Du kan välja från listan över videofiler i iTunes mediabibliotek.

7 Klicka på "Bilder" för att hantera huruvida fotografier lagras på din iPhone. Du kan välja specifika kataloger fyllda med bilder som du vill överföra till din iPhone.

8 Klicka på "Info" för att hantera din iPhone kontaktinformation. Du kan synkronisera kontaktuppgifter med Googles Gmail, Windows kontakter eller din Yahoo adressbok.

9 Klicka på "Sync" för att spara ändringarna. Detta kommer också att omedelbart överföra objekt som du har angett för din iPhone hårddisk. Det kommer också att ta bort alla objekt som du inte vill vara på din iPhone.