Hur får man musik på telefonen utan en USB-kabel eller Internet på telefonen

March 10

Hur får man musik på telefonen utan en USB-kabel eller Internet på telefonen


Många telefoner stödjer olika typer av media, såsom musik, bilder och video. För att på ett effektivt sätt få mediefiler på din telefon, måste du upprätta en anslutning mellan telefonen och datorn. Om du inte har USB-kabel, kan en trådlös anslutning upprättas med en Bluetooth.

Instruktioner

Anslut Bluetooth

1 Sätt Bluetooth dongle till en ledig USB-port på datorn. Vänta någon saknas till förare att ladda. En anmälan visas ovanför systemfältet.

2 Klicka på "Start" och öppna "Kontrollpanelen." Öppna "Nätverk och Internet" och välj "Konfigurera en Bluetooth-aktiverad enhet."

3 Aktivera Bluetooth på telefonen, som vanligtvis ligger i "Inställningar" eller menyn "Options". På datorn, klicka på "Lägg till" för att få upp installationsguiden. Kontrollera "Min enhet är installerad och klar att finna" rutan, och klicka på "Nästa" för att börja söka.

4 Vänta för datorn att lokalisera alla Bluetooth-enheter i området. Välj din telefon från listan över enheter och klicka på "Nästa".

5 Välj "Låt mig att använda min egen nyckel" anger en sifferkombination. Klicka på "Nästa". När parnings inbjudan visas på telefonen, ange samma kombination för att bekräfta.

Filöverföring

6 Aktivera telefonens Bluetooth, om det inte redan.

7 Bläddra i datorn efter en musikfil som du vill skicka. Högerklicka på filen, bläddra ner till "Skicka till" och välj "Bluetooth-enhet."

8 Klicka på "Bläddra" och välj din telefon från enhetslistan och klicka på "Nästa".

9 Acceptera filöverföringen på telefonen för att ta emot filen.