Hur man spela in med en videobandspelare Utan tuner

June 6

Hur man spela in med en videobandspelare Utan tuner


För att spela in en video utan en mottagare, måste du manuellt starta och stoppa processen. Även om du behöver vara närvarande för att starta inspelningen, när den inleds, du behöver inte göra något annat. Oavsett om du övervaka programmet medan det spelas in är irrelevant; du behöver bara veta stegen för att komma igång.

Instruktioner

1 Sätt i en tom videokassett i videobandspelaren. I många fall kommer detta automatiskt slå på videobandspelaren på. Om inte, tryck på "Power" -knappen för att slå på den.

2 Slå på TV: n och ställ in den på kanal eller ingång till vilken videobandspelaren fungerar. För en koaxial (kabel tråd) anslutning, är detta vanligtvis kanal 3 eller 4. För en komponent (audio / videokablar) sammanhang kan vara "Video X" eller "Input X" ( "X" är numret på input många tv flera ingångar att välja mellan).

3 Ställ videobandspelaren till den kanal du vill spela in genom att använda "Kanal upp" eller "Channel Down" knapparna på framsidan av maskinen.

4 Ställ in hastigheten på inspelningen genom att trycka på "Speed" knappen på framsidan av videobandspelaren. Alternativen är "Slow Play" (SP), "Long Play" (LP) eller "Super Long Play" (SLP). Hylsan av tomt band kommer att ange hur lång tid varje hastighet kommer att spela. SP ger dig mindre tid men bättre bildkvalitet. SLP låter dig spela längre, men bilden kommer att lida lite.

5 Tryck på "Record" på framsidan av videobandspelaren så snart du vill börja tejpning programmet. På äldre modell videobandspelare, måste användaren trycka på "Play" och "Record" samtidigt. Kontakta din dokumentation om du är osäker. Om du inte längre har dokumentationen, tryck på båda knapparna för att vara säker eftersom det inte kommer att skada processen.

6 Tryck på "Stop" när inspelningen är klar. Du kan tillfälligt stoppa inspelningen i mitten av programmet (under reklam, till exempel) genom att trycka på "Pause" när de kommersiella startar och återigen när programmet återvänder. Om du klickar på "Stop", måste du klicka på "Record" (eller "Play" och "Record") samtidigt för att starta inspelningen.