Hur man skapar ringsignaler mobiltelefon med Audiko

December 28

Anpassa mobiltelefoner med ringsignaler är ett av de bästa sätten att visa din personliga stil. Däremot kan ändra dina ringsignaler ofta hamna kostar dig massor av pengar. Med några enkla tips, kommer du snart lära dig att skapa mobiltelefon ringsignaler på nätet med webbplatsen Audiko.

Instruktioner

1 Besök Audiko hemsida för att skapa en mobiltelefon ringsignal (se Resurser) .Once du anländer på sidan, kommer du att märka att det finns befintliga ringsignaler på den. Upptäck nya ringsignaler genom att bläddra igenom dem. Dessa är ringsignaler som andra har skapat och lagt till Audiko biblioteket. Om du hellre vill göra en sökning efter en viss artist, sedan bara skriva in namnet på den tillgängliga sökrutan och klicka sedan på "Sök ringsignaler" -knappen.

2 Ladda upp en av dina favoritlåtar från din nuvarande musiksamling. Detta kan enkelt göras genom att klicka på Ladda upp länken som visas i mitten av hemsidan. Efter detta kommer en pop-up-fönster visas för dig att välja en låt. Du kan också bläddra igenom andra mappar i din dator och sedan markera den låt du vill konvertera. Klicka på knappen Öppna efter att plocka en låt. Beroende på din Internet-anslutning, bör det bara ta några sekunder att ladda sången till Audiko servrar.

3 Lyssna på olika klipp av låten innan du skapar din slutgiltiga ringsignal. Du kan göra detta snabbt genom att skjuta mörkblå området från ena änden av låten till den andra. Som låten spelas, kommer du att kunna höra den släta tona in och tona ut funktioner som kommer att tillämpas. För att framgångsrikt spela låten förhandsgranskningen klickar den svarta pilen bredvid låttiteln.

4 Klicka på "Skapa ringsignal!" knappen för att konvertera din sång till en mobiltelefon ringsignal. Kontrollera sång information om nästa sida ska riktas till. Om en del av informationen saknas eller är felaktigt, då bara skriva in information i de tillgängliga tomma utrymmen. Välj Klar för att slutföra processen ringsignal skapande.

5 Ladda mobilen ringsignal till datorns skrivbord eller mobiltelefon genom att klicka på en av de visade länkarna. Du kommer också att kunna lyssna på den konverterade mobiltelefon ringsignal gång innan du laddar ner den till din mobiltelefon. Om du väljer att ladda ner ringsignal till datorns skrivbord, behöver du en USB-kabel för att överföra det eller en mobiltelefon dataabonnemang för att skicka det via e-post.

Tips

  • Använd alltid en Internet-anslutning med hög hastighet när du överför filer.