Hur man köper en klassisk GTO bil

April 2

Klassiska bilentusiaster gillar nostalgi, fast rida, extra hästkrafter från en svunnen tid och möjlighet för en god avkastning på sina investeringar som representeras av en klassisk Pontiac GTO. Eftersom den katastrof som drabbade börsen den 11 september 2001 har priset för dessa bilar gått vilda. Här är hur man köper en bit av kakan.

Instruktioner

1 Bestäm hur mycket du vill spendera på en klassisk GTO. Om du är villig att göra en del eller alla av restaurering, så kan du köpa en muskel bil för en mycket färre dollar. Finansiering är svårt att hitta för klassiska bilar, men det är tillgängligt.

2 Välj kroppen vardag roligare genom att bläddra webbplatser på Internet dedikerade till klassiska GTO. Du kommer också att Gleaning lite information om tillgänglighet och priser när du surfar.

3 Läs "muskel bil" tidningar och titta på reklam.

4 Delta en klassisk bilshow i ditt område och prata med GTO ägare. Vissa bilar vid dessa visar är till salu. Fråga ägarna för tips på att köpa en.

5 Placera en efterlysning på Internet eller göra en sökning på eBay Motors. Bläddra webbplatser med annonser för klassiska GTO och köpa online.

6 Kontrollera lokala bil partier för en klassisk GTO, men vet att de är mycket svåra att hitta.

7 Gå med i en lokal veteranbil klubben att lära sig mer och nätverk.

8 Använd en bedömning tjänst innan du köper en bil, om du inte vet priset är rätt. Många online klassiska GTO webbplatser erbjuder denna tjänst.