Hur ser Sprint Epic 4G har?

July 28

Släpptes i augusti 2010, Samsung Epic 4G för Sprint kommer med en mängd funktioner, inklusive en inbyggd digitalkamera, GPS-system och utbyggbart minne kapacitet. CNET Recensioner berömde Epic 4G för sin Super AMOLED skärm och fullt QWERTY-tangentbord, men kritiserade den för dess skrymmande och pris. Från och med dagen för offentliggörandet, är Epic 4G fortfarande i produktion.

Dimensioner, Display and Power

En av de bästa egenskaperna Samsung Epic 4G för Sprint har kommer för det är dess kompakt och lätt design. Vid 4,9 inches lång, 2,5 inches bred, 0,6 inches djup och 5,5 oz., Är telefonen bekvämt portabel och lätt att använda. Enheten har en 4-tums Super AMOLED-skärm som visar mer än 16 miljoner färger på 480 x 800 pixlar i upplösning. The Epic 4G har också en standard litiumjonbatteri, som ger upp till sex timmars taltid och upp till 300 timmar, eller 12,5 dagar i passningsläge. Jämfört med liknande anordningar för närvarande finns på marknaden, dessa tider rankas under sju timmar i genomsnitt för taltid och 448 timmars genomsnittet för passningstid.

Kamera

Samsung Epic 4G för Sprint har en 5-megapixelkamera, som tar stillbilder på upp till 2592 med 1944 pixlar i upplösning och kan spela in video med 720 pixlar i vertikal upplösning. Flera kamerafunktioner, inklusive autofokus och geotagging, ge telefonen lagt fotografiska alternativ. Geotagging är en process som bäddar karta och GPS-koordinater i varje bild som tagits av telefonen. En sekundär kamera ger telefonen videokonferenser kapacitet.

meddelandehantering

Samsung Epic 4G för Sprint har förmågan att stödja text, foto, röst och videomeddelanden och mobil e-post via en anslutning till en Post Office Protocol, Internet Message Access Protocol eller Simple Mail Transfer Protocol server. Telefonen stöder även push e-mail, som omedelbart levererar inkommande e-post till telefonen och kräver inte mottagaren att logga in och manuellt söka efter nya meddelanden. Genom Internetanslutningar till kunder tredje part, såsom AOL och MSN, Epic 4G stödjer också instant messaging.

interna komponenter

Byggd på Android 2.1 Eclair operativsystem, Samsung Epic 4G för Sprint använder en 1 GHz ARM Cortex-A8-processor, en PowerVR SGX540 grafikprocessor och en Hummingbird chipset. Utrustad med en stöd-GPS-program, har Epic 4G förmåga att tillhandahålla navigationstjänster. A-GPS-teknik använder en kombination av satellit och cellulära torn signaler för platsbaserade tjänster, en funktion som ger kontaktuppgifter till närliggande kommersiella och räddningstjänsten, såsom restauranger och sjukhus.